Met trots delen wij mee dat we winnaar zijn van een FD Gazellen Award! Hiermee behoren wij officieel tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. ‘Deze award is een mooie beloning voor ons hardwerkende team en wederom een bevestiging dat we een stabiele en mooie groei doormaken als jong bedrijf’ aldus Lucien Groenhuijzen oprichter van Innovactory Toekomstige mobiliteit Bij Innovactory geloven we dat toekomstige mobiliteit zal worden bepaald door wereldwijde megatrends zoals verstedelijking, vervuiling, congestie en connectiviteit. Deze trends zullen de manier waarop we momenteel naar mobiliteit en persoonlijke mobiliteit in het bijzonder kijken radicaal veranderen. Daarom hebben wij TimesUppontwikkeld. TimesUpp is een reisassistent die de reiziger bij de hand neemt tijdens het uitvoeren van de reis. Anticipeert real-time op wijzigingen, optimaliseert en informeert. Onze missie is dat het gebruik van onze technologie tot een gedragsverandering leidt bij onze gebruikers, die niet alleen de gebruiker helpt, maar ook een positief effect heeft op de doorstroming, emissies en de veiligheid in een regio waar deze gebruiker reist. Over de FD Gazellen Award Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% wist te behalen, komt in aanmerking. De FD Gazellen Award is een lijst van de 330 snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De prijzen worden tijdens vijf regionale bijeenkomsten aan de snelst groeiende ondernemingen per provincie uitgereikt.