TimesUpp-gebruikers hebben samen ruim 2 miljoen kilogram co2 bespaard. Dit hebben zij gedaan door slimmer en duurzamer te reizen.

De app toont actuele verkeersdrukte op alle Europese wegen en laat vertragingen en alternatieve routes zien. Hierdoor kan men files vermijden, ervoor kiezen om eerder of juist later te vertrekken, duurzamere vervoersmiddelen te kiezen of thuis te werken. Met de inzet van TimesUpp heeft Innovactory, de afgelopen periode al 600.000 autoritten weten te voorkomen. De doelstelling voor het lopend jaar is om eveneens 2 miljoen kilogram aan CO2 te besparen. Hiermee draagt zij alvast bij aan de nationale klimaatdoelen.Over Innovactory
Innovactory is in 2013 opgericht door een team van voormalige TomTom-medewerkers met als doel het ontwikkelen van innovatieve toepassingen voor slimme mobiliteit, die een significante bijdrage leveren aan duurzaam reisgedrag. Haar slimme reisassistent TimesUpp, heeft een gemiddelde waardering van 4,3 op 5 sterren in de Appstores en is 150.000+ keer geïnstalleerd. Sinds 1 januari 2017 hebben TimesUpp-gebruikers 600.000 autoritten minder gereden, hetgeen heeft geresulteerd in een CO2-besparing van ruim 2.100.000 kg.